Suport auto telefon/tableta LDK PAD 7-T4

Suport auto telefon/tableta LDK PAD 7-T4


Suportul auto PAD 7-T4 cu fixare prin suctiune cu ajutorul ventuzei, face montarea sa foarte usoara, pentru a folosi telefonul sau tableta Dumneavoastra pe bordul masinii sau bord, fara a va incomoda in timpul condusului.
Acesta este prevazut cu doua prinderi retractabile ce pot acomoda fie telefonul, fie tableta, pentru o plaja destul de larga de dimensiuni ale diagonalei, plus o ventuza suplimentara pentru a impiedica indoirea bratului flexibil. Lungimea de 340 mm a bratului flexibil asigura o multitudine de pozitii pentru instalare.
Flexibilitatea maxima este asigurata de prinderea pe baza de sfera ce asigura o rotatie de 360 de grade, putand alege cu usurinta pozitia pe care doriti sa o aveti: landscape, portret sau customizata.
Este un model universal ce este compatibil si cu produsele Ipad, IPhone si Samsung.
Poate acomoda marea majoritate a produselor cu diagonalele cuprinse intre 7″si 8″ (prinderea pentru tablete) si 3.5″- 5.5″ (prinderea pentru telefoane).
Deschiderea prinderii pentru tableta variaza intre dimensiunile 88 – 136 mm, iar prinderea pentru telefoane, variaza intre 55 – 82 mm.
Marginile prinderilor dedicate sunt protejate pe interior cu paduri protective moi, pentru a feri de zgarieturi produsele pe care le fixati.
Ventuza ce asigura prinderea prin suctiune se poate detasa foarte usor si poate fi refolosita.

Tip accesoriu:Suport auto
Culoare:Negru
Material:ABS/PLASTIC

Category

Suporturi