Frigider LDK LF 305

Frigider LDK LF 305

Frigider LDK LF 305 A+, 279 L, H 164 cm, Alb

Frigiderul LDK LF 305 A+, incadrat in clasa energetica A+, este o alegere excelenta in categoria sa, oferind un volum net al frigiderului de 219 litri, iar congelatorul de 60 litri.
Clasa energetica A+ asigura un consum optim si o economie de aproximativ 20% fata de produsele similare din clasa energetica A.
Cele 3 rafturi ale frigiderului, impreuna cu sertarul separat pentru legume-fructe, va garanteza pastrarea prospetimii si gustului lor, nealterat de celelalte alimente.
Rafturile sunt ajustabile astfel incat puteti sa va compartimentati zonele frigiderului in functie de nevoile Dumneavoastra. Rafturile au o rezistenta ridicata ce o ofera o siguranta sporita, permitand plasarea de produse pana la o greutate de 20 kg.
In plus beneficiezi pe usa frigiderului de un compartiment separat pentru depozitarea sticlelor mari, iar in partea superioara veti regasi suporul pentru oua.
Toate frigiderele LDK sunt prevazute cu un termostat intuitiv, avand rolul de a regla temperatura in functie de nevoi, precum si in funtie de temperatura ambientala.
Nivelul de siguranta al frigiderului este asigurat de o garnitura a usii ce contine substante speciale, impiedicand patrunderea bacteriilor si formarea mucegaiului. Astfel, poti pastra alimentele in conditii de maxima igiena, practic prelungind durata de viata a prospetimii lor.
Caracteristici generale
Tip aparat:Frigider cu 2 usi
Sistem de racire frigider NO FROST:Nu
Volum net total (l):279
Clasa de eficienta energetica:A+
Volum net congelator (l):60
Volum net frigider (l):219
Consum energetic (kWh/an):170
Consum energetic (kWh/24 h):0.46
Frigider
Numar de rafturi:3
Sistem dezghetare frigider:Manual
Material rafturi:Sticla securizata
Numar suporturi usa:4
Compartiment legume/fructe:1
Congelator
Capacitate de congelare (kg/24 h):2
Design
Culoare:Alb
Deschidere standard:Balamale pe dreapta
Maner:Vertical
Dimensiuni (IxLxA cm):164 x 55 x 55I
luminare interioara:Da
Functii si siguranta
Altele:Control mecanic al temperaturii
Detalii tehnice
Sistem racire:CompresorNivel de zgomot (dB):41Greutate (Kg):48

Category

Aparate Frigorifice