CUPTOR INCORPORABIL LDK A64EZRM, MECANIC, TIMER, PORTOCALIU

CUPTOR INCORPORABIL LDK A64EZRM, MECANIC, TIMER, PORTOCALIU

Colorate si de calitate

Noua gama de electrocasnice colorate se remarca nu doar prin culorile vii si fresh ale produselor, ci si prin calitatea ridicata si elementele de inovare. Plitele incorporabile sunt confectionate din sticla rezistenta la presiune si temperatura înalta, au siguranta, aprindere electrica si arzator conceput special pentru WOK. De asemenea, cuptoarele electrice au variante cu display digital, control touch si sunt prevazute cu sistemele de siguranta, programe speciale de gatit, timer, grill, iluminare interioara si o multime de alte functii de ultima generatie.

De mentionat este faptul ca acestea sunt fabricate cu componente italiene, ceea ce le garanteaza nu doar functionarea impecabila dar si fiabilitatea.

De altfel, fiabilitatea si reteaua nationala de service este unul dintre punctele forte ale electrocasnicelor LDK. Conform statisticilor oferite de catre producator, rata de intrare în service a produselor LDK este de sub unu la suta, adica în medie cu 50 de procente sub media electrocasnicelor care se vând în România.
Garantie 3 ANI
Rotisor Nu
Culoare Portocaliu
Greutate (kg) 30
Putere (W) 2200
Grill Nu
Control cuptor Mecanic
Capacitate (l) 60
Tip alimentare Electric
Timer Da
Numar functii 3
Ventilator Nu
Geam de protectie Da
Dimensiuni (I x L x A) (cm) 59.5 x 59.5 x 57.5
Consum de energie (kW/h) 0.84
Iluminare interioara Nu
Autocuratare Nu
Gratar Da
Tava cuptor 1 tava emailata
Convectie Nu
Alimentare (V/Hz) 220/240 V

Category

Cuptoare Incorporabile