CUPTOR INCORPORABIL LDK A64ENRM, MECANIC, TIMER, BEJ

CUPTOR INCORPORABIL LDK A64ENRM, MECANIC, TIMER, BEJ

Colorate si de calitate

Noua gama de electrocasnice colorate se remarca nu doar prin culorile vii si fresh ale produselor, ci si prin calitatea ridicata si elementele de inovare. Plitele incorporabile sunt confectionate din sticla rezistenta la presiune si temperatura înalta, au siguranta, aprindere electrica si arzator conceput special pentru WOK. De asemenea, cuptoarele electrice au variante cu display digital, control touch si sunt prevazute cu sistemele de siguranta, programe speciale de gatit, timer, grill, iluminare interioara si o multime de alte functii de ultima generatie.

De mentionat este faptul ca acestea sunt fabricate cu componente italiene, ceea ce le garanteaza nu doar functionarea impecabila dar si fiabilitatea.

De altfel, fiabilitatea si reteaua nationala de service este unul dintre punctele forte ale electrocasnicelor LDK. Conform statisticilor oferite de catre producator, rata de intrare în service a produselor LDK este de sub unu la suta, adica în medie cu 50 de procente sub media electrocasnicelor care se vând în România.
Garantie    3 ANI
Rotisor    Nu
Culoare    Bej
Greutate (kg)    30
Putere (W)    2200
Grill    Nu
Control cuptor    Mecanic
Capacitate (l)    60
Tip alimentare    Electric
Timer    Da
Numar functii    3
Ventilator    Nu
Geam de protectie    Da
Dimensiuni (I x L x A) (cm)    59.5 x 59.5 x 57.5
Consum de energie (kW/h)    0.84
Iluminare interioara    Nu
Autocuratare    Nu
Gratar    Da
Tava cuptor    1 tava emailata
Convectie    Nu
Alimentare (V/Hz)    220/240 V

Category

Cuptoare Incorporabile