LDK

Despre Noi

LDK

Despre Compania Noastra

Din 2004, Tonis Trade comercializeaza pe piata din Romania marca proprie LDK. Lansata initial doar pentru aparatele de aer conditionat, marca LDK si-a dovedit calitatea si fiabilitatea in timp, astazi portofoliul de produse comercializate sub acest nume extinzandu-se acum si la aparate frigorifice, aragazuri, incorporabile pentru bucatarie, storcatoare, electrocasnice mici si multe altele.

Toate acestea sunt distribuite la nivel national inca din anul 2007, fiind foarte bine primite pe piata datorita raportului calitate/pret foarte bun.Gasiti produsele noastre in toata tara, atat la partenerii nostri din magazinele fizice, cat si in numeroasele magazine online.

Calitatea

ATUURILE NOASTRE

Când am acumulat suficienta experienta, am decis sa aducem pe piata produse care sa fie reprezentative pentru valorile noastre. LDK – o marca romaneasca solida, de incredere si accesibila pentru toti clientii nostri.

Gasiti produsele noastre in toata tara, atat la partenerii nostri din magazinele fizice, cat si in numeroasele magazine online.

Seriozitate 0
Comunicare Clienti 0
Calitatea Produselor 0