Electrocasnicele LDK sunt prezente pe piața din România încă din anul 2004

Gamă variată de produse

Lansata inițial doar pentru aparatele de aer condiționat, în portofoliul LDK Electrocasnice se regăsesc astăzi și aparate frigorifice, aragazuri, incorporabile pentru bucătărie, storcătoare, electrocasnice mici și multe altele.

LDK Electrocasnice, un brand românesc

Din 2004, Tonis Trade comercializează pe piața din România marca proprie LDK. Calitatea produselor este foarte bună, componentele sale fiind fabricate în Italia.

Produse distribuite în toată țara

Produsele LDK sunt distribuite la nivel național încă din anul 2007, fiind foarte bine primite pe piață datorită raportului calitate/preț foarte bun.

> Orientare către client

Întreaga activitate LDK Electrocasnice este orientată către clienți. De aceea, încercăm să îmbunătățim constant lanțul de distribuție către clienții noștri, serviciile, depozitarea, încărcarea și transportul mărfurilor. În cadrul relațiilor de afaceri, menținem o atitudine bazată pe corectitudine și respect reciproc.

> Diversitate

Încă de la început, brand-ul LDK a apărut pe piața din România ca o alternativă fresh, modernă și colorată, gata să te scoată din monotonia electrocasnicelor albe. Mărim constant gama de produse, astfel încât electrocasnicele LDK să satisfacă gusturile tuturor clienților.

> Produsele și furnizorii

Punem la dispoziție clienților noștri produse cu cerere mare pe piață, care corespund nevoilor consumatorilor. Produsele comercializate sunt verificate atent și sunt produse de către cei mai importanți producători, recunoscuți pentru calitatea ridicată a procesului de producție.