https://ldkelectrocasnice.ro/wp-content/uploads/2018/06/poza-index-960x813.png

LDK – De 11 ani facem viata mai usoara

Electrocasnicele LDK iti simplifica viata si raspund nevoilor tale de zi cu zi

Indiferent ca iti doresti un aragaz care sa iti ofere incalzire consistenta si uniforma pentru a te putea bucura de toata savoarea mancarii sau un frigider incapator in care sa iti poti depozita toate produsele, pastrandu-le proaspete,fara insa sa iti faci griji in privinta spatiului, sau chiar un storcator de fructe eficient pentru a-ti lua portia zilnica de vitamine din sucurile naturale, la noi le gasesti pe toate!

Ce ne diferentiaza de restul

Suntem o marca solida, de incredere si accesibila pentru toti clientii nostrii si am reusit sa ne impunem rapid pe piata autohtona cu produsele noastre.

Am intrat initial pe piata doar cu aparatele de aer conditionat, dar in scurt timp electrocasnicele noastre si-au dovedit calitatea si fiabilitatea, astfel ca portofoliul de produse comercializate se extinde in prezent la aparate frigorifice, aragazuri, incorporabile pentru bucatarie si electrocasnice mici.

Inca din 2007 distribuim la nivel national produse care fac ca raportul calitate/pret sa fie o realitate.

In urma cererii foarte mari a clientilor nostri, am adus , in premiera in Romania,gama completa de aragazuri colorate, basic si full option, deviza acestora fiind , “Gateste in culori”.

Pe langa faptul ca te conving de la prima vedere prin intermediul culorilor, acestea sunt si accesibile ca preturi, pastrand totodata performantele pe care le cautam la un aragaz nou pentru bucataria noastra. Aprinderea electrica, timerul, termostatul sau rotisorul sunt accesorii ale aragazului colorat ce fac viata in bucatarie mai usoara, cu atat mai mult cu cat acesta este dotat cu duze adaptate si pentru alimentarea cu gaz si pentru cea pe butelie/GPL.

Brandul LDK ofera garantie all inclusive de minim 3 ani gratuit pentru toate produsele sale, si beneficiaza de service propriu la nivel national.

 

Stil si inovatie

Calitatea produselor este foarte buna, componentele sale fiind fabricate  in Italia.

Acest lucru se poate dovedi prin cifre, mai exact prin intermediul ratei de intrare in service care, pentru toate produsele comercializate sub umbrela LDK, este sub 1% (cu aproape cu 50% mai mica decat in cazul oricarui alt brand disponibil pe piata romaneasca la ora actuala), precum si de cei peste 100.000 de clienti fericiti care au ales sa-si innoiasca bucatariile cu un produs LDK.

Calitatea produselor LDK este rezultatul investitiilor permanente in sistemele de management ale productiei, produsele sale ingloband inovatii in toate functiile lor.

Succesul firmei LDK are la baza dedicatia si profesionalismul angajatilor sai. De la echipa de productie, pana la cea de distributie si marketing, toti sunt implicati in acest proiect de succes.

De ce electrocasnicele LDK sunt pe primele locuri in preferintele romanilor? E simplu…suntem un brand romanesc care produce si distribuie produse de calitate la nivel national care fac viata mai usoara fiecaruia dintre voi!

Electrocasnicele care fac totul bine, la preturi pentru orice buzunar!

Cu LDK ai garantia unui lucru bine facut. Fie ca  iti place stilul clasic sau cel non-conformist, cu electrocasnicele LDK ai puterea de a transforma orice casa intr-un camin primitor.

Suntem prezenti cu parteneri in toata tara. Gaseste electrocasnicele noastre in magazinul preferat.

Te asteptam sa te convingi de calitatea produselor noastre.