Activitatea noastră este orientată către clienți, prin lanțul de distribuție

Povestea de succes a brand-ului nostru, LDK Electrocasnice, a început în urmă cu mai bine de 12 ani, atunci când primele produse au părăsit linia de producție. Lansată inițial doar pentru aparatele de aer condiționat, marca LDK și-a dovedit calitatea și fiabilitatea în timp, astăzi portofoliul de produse comercializate sub acest nume extinzându-se și la aparate frigorifice, cuptoare și plite incorporabile, aragazuri, storcătoare și electrocasnice mici de bucătărie.

Suntem loiali atât companiei în care lucrăm, cât şi clientului sau partenerului nostru de afaceri.

LDK Electrocasnice se angajează să își desfășoare activitățile comerciale într-o manieră durabilă, etică și responsabilă cu clienții, furnizorii, angajații și partenerii, construind relații de lungă durată susținute de valori comune.

bg-ldk-b2b
Pentru noi, cheia succesului este reprezentată de parteneriate puternice
Suntem mândri de relațiile noastre comerciale strânse și de lungă durată cu partenerii noștri. Aceste relații se bazează pe sinceritate și echilibru și sunt fundamentate pe încredere reciprocă. Datorită partenerilor, suntem reprezentați la nivel național în toate județele țării și reușim să aducem produsele LDK mai aproape de dumneavoastră, clienții noștri.
12+

ANI EXPERIENȚĂ

În distribuția electrocasnicelor

70+

PARTENERI

De la care poți cumpăra LDK

250+

PRODUSE

În portofoliul LDK Electrocasnice

300.000+

CLIENȚI

Mulțumiți de calitatea produselor

Vrei să lucrăm împreună? 
Spre deosebire de bunuri, care sunt adesea interschimbabile, relațiile profesionale nu sunt. Deoarece încrederea se construiește de-a lungul anilor, punem valoare pe relațiile de lungă durată în care cerințele ambelor părți să fie satisfăcute. Dacă sistemul dumneavoastră de valori este similar cu al nostru și doriți să colaborăm, folosiți acest formular pentru a ne contacta.