PLITA INCORPORABILA LDK YD640RE40P, GAZ, 4 ARZATOARE, APRINDERE ELECTRICA, SIGURANTA, 3 ANI GARANTIE, 60 CM, MOV

PLITA INCORPORABILA LDK YD640RE40P, GAZ, 4 ARZATOARE, APRINDERE ELECTRICA, SIGURANTA, 3 ANI GARANTIE, 60 CM, MOV

Colorate si de calitate

Noua gama de electrocasnice colorate se remarca nu doar prin culorile vii si fresh ale produselor, ci si prin calitatea ridicata si elementele de inovare. Plitele incorporabile sunt confectionate din sticla rezistenta la presiune si temperatura înalta, au siguranta, aprindere electrica si arzator conceput special pentru WOK. De asemenea, cuptoarele electrice au variante cu display digital, control touch si sunt prevazute cu sistemele de siguranta, programe speciale de gatit, timer, grill, iluminare interioara si o multime de alte functii de ultima generatie.

De mentionat este faptul ca acestea sunt fabricate cu componente italiene, ceea ce le garanteaza nu doar functionarea impecabila dar si fiabilitatea.

De altfel, fiabilitatea si reteaua nationala de service este unul dintre punctele forte ale electrocasnicelor LDK. Conform statisticilor oferite de catre producator, rata de intrare în service a produselor LDK este de sub unu la suta, adica în medie cu 50 de procente sub media electrocasnicelor care se vând în România.
Garantie 3 ANI
Numar arzatoare 4
Culoare Mov
Greutate (kg) 11
Tip alimentare Gaz
Gratar Da
Trepte de putere 3
Material gratare Email
Siguranta Da
Aprindere electrica Da
Pozitionare butoane Lateral
Material Sticla
Dimensiuni (IxLxA) [cm] 5 x 59 x 51.5
Arzator WoK Nu
Arzator mare 1
Arzator normal 2
Arzator mic 1
Putere arzator mare 2.2 kW
Putere arzator mic 0.9 kW
Putere arzator normal 1.65 kW

Category

Plite Incorporabile